Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Ποιοι celebrities διασκέδασαν στο πάρτι του ''Ρυθμού 9,49'';


Μέσα σε όλη αυτή τη μιζέρια και την κατήφεια ο ''Ρυθμός'' αντιστέκεται και εκπέμπει θετική ενέργεια με εντυπωσιακά events!


Κάθε Τετάρτη έχει τη μαγεία της, γιατί ο Μάκης Πουνέντης έχει φροντίσει να σας κάνει και μια μεγάλη έκπληξη! Αυτή την Τετάρτη 19/10 το αγαπημένο ραδιόφωνο της πόλης χάρισε στους ακροατές του το απόλυτο DANCE PARTY!

Μια βραδιά που θα θέλαμε να μην τελειώσει ποτέ, καθώς για άλλη μια φορά ο κόσμος που γέμισε το club DREAM CITY, έζησε μαγικές στιγμές γεμάτες ένταση, beat και ρίμες. Playmen, Μηδενιστής, Demy, OGE, TNS, Αντιγόνη Ψυχράμη και Dj Kas, μας απογείωσαν με το πρόγραμμα τους, έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το party είχε από νωρίς παλμό, ένταση, διάθεση και πάνω από όλα όρεξη για χορό. Την αυλαία άνοιξαν ο Μηδενιστής με την Demy! Ο κόσμος δεν ήθελε και πολύ για να ξεσηκωθεί και να βγάλει τα απωθημένα του. 

Στο άκουσμα του «Μια ζωγραφιά», που είναι η επιτυχία της χρονιάς, ολόκληρο το club σείστηκε και αυτό ήταν μόνο η αρχή! Το stage δεν άδειασε ούτε μια στιγμή και ο λαός του Ρυθμού δε σταμάτησε ούτε μια στιγμή να χορεύει!Μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν στο Panik Party του Ρυθμού η guest παρουσία της Ήβης Αδάμου που δε δίστασε να τραγουδήσει για μας!

Περισσότερα από 1500 άτομα -μεταξύ των οποίων ο Κώστας Μαρτάκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κώστας Καπετανίδης, ο Κώστας Σόμμερ, η Χριστίνα Σάλτη, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος- πλημύρισαν το Dream City και έμειναν να διασκεδάζουν με στις μεγαλύτερες dance επιτυχίες της χρονιάς.

Αν νομίζετε ότι ο Ρυθμός 949 έχει τελειώσει με τις εκπλήξεις για τους ακροατές του, κάνετε μεγάλο λάθος! Κάθε Τετάρτη θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε και ένα εντυπωσιακό event που θα κάνει το Dream City το talk of the town!
Συντονιστείτε στους 94,9 γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Δες φωτογραφίες:

Μάκης Πουνέντης και Ήβη Αδάμου


Αντιγόνη Ψυχράμη


Σωτήρης Καλυβάτσης


Κωνσταντίνος Αργυρός


Playmen


Ησαΐας Ματιάμπα


Dj KAS με DEMY και OGE


Χριστίνα Σάλτη και Κώστας Μαρτάκης 


Θάνος Κολοκυθας, TNS, Μηδενιστής και Μάκης Πουνέντης 


Ηλίας Κοκοτός, Δημήτρης Κοντόπουλος και Κατρίνα Τσάνταλη 


Δεν υπάρχουν σχόλια: