Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Α. Αναστασάκη - Κ. Αποστολάκης: New love in town?


Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του στη ''ζωή της άλλης'' ως Μάνο, πρόσφατα εγκαινίασε το νέο του μπαρ, με το όνομα ''Πινόκιο'' στην Ιπποκράτους.

Η Βίκυ παραδίδει "Πακέτο" σε ένα αστέρι... διεθνούς φήμης ! Ποιο είναι το αστέρι αυτό;


Αν νομίζετε πως μόνο η εγχώρεια σόου μπιζ παρελαύνει συχνά - πυκνά από το πλατό της Βίκυς Χατζηβασιλείου, απατάσθε ! Ναι, το "Πακέτο" του Alpha αποκτά διεθνείς... διασυνδέσεις και δεν σας κάνω καθόλου πλάκα ! 

Κρυφό ραντεβού Kutcher – Leal τρεις μήνες πριν το σκάνδαλο!


Μπορεί η είδηση ότι ο Ashton Kutcher απάτησε την Demi Moore την παραμονή της επετείου του γάμου τους, να έσκασε σαν “βόμβα” στα κοσμικά πηγαδάκια του Χόλιγουντ και πολλοί να την αμφισβήτησαν, νέα στοιχεία όμως δείχνουν πως αληθεύει.

Μ. Κορινθίου: Του έβγαλα το λάδι του Γιάννη μέχρι να δω ότι δεν έπαιζε - Με διεκδίκησε!


Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τον “δύσκολο” άντρα της Γιάννη Αϊβάζη, για την κατάθλιψη που πέρασε, για το αν θα έκανε αυτή την περίοδο γυμνή φωτογράφιση, αλλά και αν θα χώριζε τον Γιάννη αν τον έπιανε να απιστεί...

Σ. Φαραζή: “Πήρα 13 κιλά στην εγκυμοσύνη, ενώ ήδη ζύγιζα παραπάνω από το κανονικό!”


Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής της πριγκίπισσας, η Σοφία Φαραζή μιλά για την κορούλα της, τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της και την επιστροφή της στο θέατρο.

Μ. Χρουσαλά: Διαψεύδει τις φήμες για εγκυμοσύνη και γράφει βιβλίο!


Τις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες διέψευσαν άτομα από το στενό περιβάλλον της Μαριέττας Χρουσαλά.
 

Αλήθεια παχαίνει η πατάτα; Η ντομάτα έχει ζάχαρη; 5 μύθοι γύρω από τη διατροφή σου...


Συζητήσεις περί διατροφής... Είναι φορές που γίνονται κάτι σαν αστικοί μύθοι. Κι από στόμα σε στόμα δημιουργούνται "εντυπώσεις" που σε κάνουν να μην απολαμβάνεις το φαγητό, να νομίζεις πως οτιδήποτε κάνεις στο τραπέζι σου είναι λάθος και θα έχει επιπτώσεις στη διατροφή σου. 

Θέλεις να αδυνατίσεις; Ένα είναι το μυστικό: πολλά μικρά και συχνά γεύματα. Γιατί όμως;


Οι απορίες γύρω από τη σωστή διατροφή που θα σε οδηγήσει στο σώμα που επιθυμείς είναι πολλές. Και οι ειδικοί απαντούν.

Η Sarah Jessica Parker τρώει τα πάντα, λέει! Και παραμένει αδύνατη. Πώς;


Τη λατρέψαμε... με σορτσάκι, με μίνι, με μάξι, με στενό, με φαρδύ, με οτιδήποτε. Είναι η γυναίκα που μπορεί να φορέσει και να υποστηρίξει τα πάντα. Τη βοηθάει όμως και το σώμα της, ε; Πάντα αδύνατη, πάντα γυμνασμένη... Τι κάνει;  

Θέλεις να ξαναμπείς στα μικρότερα ρούχα σου; Size Down Diet! Θα "πέσεις" ένα νούμερο σίγουρα...


Ένα είναι το αντικείμενο του... "φθόνου" που καμία γυναίκα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει στο σπίτι της. Η ζυγαριά! Σε μια πράξη λοιπόν ηρωισμού και αγανάκτισης την πέταξες στα σκουπίδια. Μάταιος κόπος... τα 3-4 παραπάνω κιλάκια άρχισαν να φαίνονται στα ωραία σου ρούχα.

H Jennifer Aniston σχεδιάζει t-shirts κατά του καρκίνου του μαστού


H Jennifer Aniston σχεδίασε μία σειρά από casual t-shirts τα έσοδα των οποίων θα πάνε στην εκστρατεία για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Παλτό! Ποιο είναι το σωστό για τον σωματότυπό σου; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν βγεις για ψώνια...


Η αγορά παλτό είναι μια πολύ σημαντική κίνηση για την γκαρνταρόμπα σου. Είναι απαραίτητη και όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο εκτιμάς την αξία του! 

Το τέλειο mani της Alexa Chung! Σου έχουμε το how to!


Η Alexa Chung είναι fashion icon. Η Alexa Chung έχει τα πιο ενδιαφέροντα νύχια της showbiz. Τι προκύπτει από την παραπάνω απλή εξίσωση;

Ποια αποκάλεσε «μ@λ@κω» η Σίσσυ Χρηστίδου;


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Α. Βίσση: "Δεν έκανα καμάκι μέσω Facebook, λείπει μια μικρή φράση!"


Απ΄οτο πρωί ακούγεται ότι σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο, η δημοφιλής ερμηνεύτρια έφτιαξε σελίδα στο facebook με σκοπό να βρει σύντροφο. 

Ά. Βίσση: Έφτιαξα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να βρω σύντροφο!


Με έκπληξη ακούσαμε την Άννα Βίσση να εξομολογείται σε ραδιοφωνική συνέντευξη στην Κύπρο,

Το μήνυμα που περνάει ο Σάκης και η έμπνευση από τη συνέντευξη της Στάη!


O Σάκης Ρουβάς βλέποντας μια συνέντευξη από την Έλλη Στάη προς τον Στέλιο Ράμφο, έπιασε μια ατάκα του και έγραψε στο twiiter του

Πότε κάνει πρεμιέρα το πρώτο "Chart Show" της σεζόν και ποιοι κάνουν ποδαρικό στην Ναταλία ;


Το "Chart Show – Your Countdown", επιστρέφει και τρίτη της σεζόν στους δέκτες μας. Κάθε επεισόδιο της εκπομπής, αποτελεί ως γνωστόν μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία!

Λάσπα - Νικολόπουλος: Κουμπάροι στον γάμο της κουμπάρας τους!


Η Ασούντα Μαρία Ρέμι, παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης και ο άντρας της ζωής της και καρδιολόγος στο επάγγελμα, Γιώργος Μιχαηλίδης, ζουν τον έρωτά τους εδώ και χρόνια στην Ιταλία

Ποια είναι τα ζευγάρια που θα πουν... κι ένα τραγούδι στο "Just the two of us" ;


Ενας μήνας και κάτι μας χωρίζει πια πριν από την ημέρα ή μάλλον πριν από την... νύχτα που το Mega θα τραβήξει την αυλαία του βραδινού του προγράμματος και θα μας παρουσιάσει όλα τα πρότζεκτ εκείνα που τους τελευταίους μήνες "μαγειρεύονταν" στο κανάλι της Μεσογείων. 

Ε. Μελέτη: Η φιλία με την Μενεγάκη, η άρνηση να βρεθεί στην εκπομπή της και ο ρόλος της Γερμανού!


Αθελά της έγινε το “μήλον της έριδος”, ανάμεσα στην Ναταλία Γερμανού και την Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Star αρνήθηκε να βρεθεί στο πλατώ της Ελένης, για χάρη της Ναταλίας.

Ποιοί θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι της Ναταλίας ;


Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί ότι θα κάνουν ποδαρικό στη Ναταλία, το Σάββατο, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποφασιστεί ποιός ή ποιά θα είναι αυτή που θα πιεί τον πρώτο καφέ της χρονιάς στο "Μες στην καλή χαρά".

ΑΝΤ1 : "Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με την Κατερίνα Καραβάτου" !


Πολλά λέγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την Κατερίνα Καραβάτου και τους Αντεννικούς !

Η 'Αννα Βίσση όπως δεν την έχεις ξαναδεί! "Το τρέιλερ του Όσο έχω φωνή!"


Από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και στις 22:00 θα βλέπουμε την Άννα Βίσση σε όλες τις στιγμές της.

Σίσσυ Χρηστίδου : "Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε..."


Αυτό το καλοκαίρι, αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πρόσωπα εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των Media...

Ε. Μενεγάκη: Η νέα σιλουέτα και οι ετοιμασίες για την εκπομπή! Δες το ολοκαίνουριο τρέιλερ


Τις τελευταίες ετοιμασίες της λίγο πριν την πρεμιέρα της μεσημεριανής εκπομπής της κάνει αυτές τις μέρες η Ελένη Μενεγάκη.

Μ. Σταματέρη: Όταν έμαθα ότι με απάτησαν, διαλύθηκα. Μάτωσε η ψυχή μου!


Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Μαρία Σταματέρη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''ΟΚ!'',

Eίναι αυτή η γυναίκα με την οποία απάτησε την D. Moore o A.Kutcher;


Από χθες ταράζει τα ...ήρεμα νερά του Χόλυγουντ η είδηση ότι ο πιστός και κατά 15 χρόνια μικρότερος σύζυγος της D. Moore A.Kutcher, κοιμήθηκε με άλλη γυναίκα και μάλιστα στην επέτειο του γάμου τους!

Π. Ζήνα: Λίγο πριν γεννήσει, μιλά για τον ερχομό της κορούλας της!


Για την κορούλα που περιμένει και την ανυπομονησία της να την κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά της μίλησε η Πέγκυ Ζήνα.

S. Μπαλτζή: "Θα είχε ενδιαφέρον να καλέσει η Τατιάνα τον Λάτσιο στην εκπομπή"!


Για τη συμμετοχή της στην νέα εκπομπή του Star “Μιλα” , τη χημεία της με την Τατιάνα και τις υπόλοιπες κυρίες του νέου concept, τα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού και το δικαίωμα στο λάθος μίλησε η Sunny Μπαλτζή.

Δ. Νομικού: “Έκανα πλαστική στήθους και είμαι ερωτευμένη!”


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Δούκισσα Νομικού. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα.
 

Ε. Παπαρίζου: Καινούρια αρχή και αλλαγές στο look της!


Η Έλενα Παπαρίζου, το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε στο ''Thalassa'', όπου εμφανίζεται οΓιώργος Μαζωνάκης, με καλούς της φίλους.

Η Kate Middleton φοράει Topshop!


Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας η Δούκισα του Windsor, Κate Middleton πήγε για ψώνια στο Topshop!

Oι αδερφές Kardashian μας ξεναγούν στη ντουλάπα τους. Δες φωτογραφίες.


Oι αδερφές Kardashian ξενάγησαν το αμερικάνικο περιοδικό Instyle στις γκαρνταρόμπες τους οι οποίες δεν θυμίζουν σε τίποτα τις συνηθισμένες ντουλάπες. Τις συμπαθείς/αντιπαθείς σημασία δεν έχει τόση αφού πρέπει να παραδεχτείς πως οι ντουλάπες τους σου προκαλούν ρίγοι συγκίνησης. 

Milan Fashion Week!Δες τα πιο σημαντικά show και μάθε τι προτείνουν οι οίκοι για το επόμενο καλοκαίρι...


Tα Fashion Weeks δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα αφού εκκρεμεί το Παρίσι που είναι ο τρίτος σημαντικότερος προορισμός όσον αφορά στη μόδα. Τρίτος σύμφωνα με το παγκόσμιο πρόγραμμα των fashion weeks, πρώτος όσον αφορά στη σημαντικότητα των συλλογών που βλέπεις. 

Τα 10 στιλ της σεζόν που θα σε αναδείξουν σε Trend Setter!

   
Κυκλοφορείς έξω όπως όλες μας. Ενημερώνεσαι όσο μπορείς και φροντίζεις σχεδόν πάντα να προσαρμόζεις κάποια από τα στιλ της κάθε σεζόν στη γκαρνταρόμπα σου.

Double act, πλεξίδες, pull back! Τα 3 hot hair trends που είδαμε στο fashion week του Μιλάνου!


Είδαμε τα beauty trends της Νέας Υόρκης, περάσαμε στο Λονδίνο και τώρα έφτασε η στιγμή για ένα hair trends review που μυρίζει Μιλάνο. Μπορεί το fashion week του Μιλάνου για την Άνοιξη του 2012 μόλις να έκλεισε αυλαία, αλλά τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ενημερωθείς για όσα είδαμε εκεί (ναι, ναι! Περιμέναμε να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη!). 

Δική μου συμβουλή; Δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις το ημερολόγιό σου να δείξει Μάρτιο για να υιοθετήσεις τις ανοιξιάτικες τάσεις στα μαλλιά! Δοκίμασε τις τώρα! Γιατί πέρα από τιςπλεξίδες και το pull back (μαλλιά όλα τραβηγμένα προς τα πίσω) υπάρχει μια πιο-νέα-δεν-γίνεται-τάση που δεν έχουμε συναντήσει ποτέ πριν! Ο λόγος για το Double Act που συνδυάζει δύο διαφορετικές υφές στο ίδιο χτένισμα: sleek και ακατάστατα μαζί (την έκανα κιόλας). Δεν θα πω άλλα! Ας τα αναλύσουμε όλα ένα προς ένα! 

Pull back (μπορείς να το πεις και "εδώ δεν θα βρεις χωρίστρα" look)


Tρία διαφορετικά looks με ένα κοινό σημείο αναφοράς: κανένα από τα παραπάνω χτενίσματα που ανήκουν στην "pull back" τάση δεν έχει χωρίστρα! Μμμ. Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει κι ένα ακόμη κοινό μιας και τα τρία looks είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του top hair stylist και Creative Consultan της Redken, Guido. Πιο συγκεκριμένα (από αριστερά):
1. Για το show του οίκου Bottega Veneta o Guido λέει: "Η συλλογή του οίκου για την Άνοιξη του 2012 είναι πολύ σοφιστικέ γι' αυτό και θέλαμε να το συνδυάσουμε με ένα εύκολο, sexy και πολύ καλοκαιρινό hair style. Το χτένισμα είναι πολύ εύκολο και είναι κάτι που μπορεί να κάνει η καθεμία!
2. Για τον πολυτελή οίκο Jil Sander το χτένισμα απέπνεε αρχοντικό και chic αέρα. "Πρόκειται για ένα χτένισμα που είναι ό,τι πρέπει για πολύ πλούσιες γυναίκες. Αυτό το χτένισμα δεν μπορείς να το προσδιορίσεις χρονικά. Έχει 50's καταβολές αλλά θα μπορούσε να προέρχεται και από το μέλλον", λέει ο Guido. 
3. Για το δίδυμο Dolce & Gabbana πηγή έμπνευσης του Guido ήταν η Sophia Loren. Τα μαλλιά πιάστηκαν σε ένα γαλλικό twist, ήταν αρκετά ανέμελα και μας έδιναν την αίσθηση μιας γυναίκας που πέρασε το βράδυ της χορεύοντας!

Πλεξίδες ξανά και ξανά!

Από την στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους στο catwalk, oι πλεξίδες έχουν γίνει το αγαπημένο μας θέμα μαλλιών (που να το φανταζόμουν όταν έβλεπα την γιαγιά μου να κάνει πλεξίδες τα μακριά της μαλλιά!). Από το καλοκαίρι που θα έρθει οι πλεξίδες δεν θα λείψουν από την ζωή μας. Ας το αναλύσουμε, λοιπόν (από αριστερά):
1. Στον Antonio Marras o Eugene Souleiman έπιασε αρχικά τα μαλλιά σε ένα πλάγιο ponytail στην κορυφή του κεφαλιού κι έπειτα χώρισε την κοτσίδα σε δύο μέρη τα οποία και στριφογύρισε αποκτώντας αυτό το effect. Βεβαίως, στερέωσαν με τσιμπιδάκια την άκρη της πλεξίδας. 
2. Για την συλλογή Just Cavalli ο Malcom Edwards δημιούργησε τρία διαφορετικά χτενίσματα, όλα εμπνευσμένα από τις groupies των rock συναυλιών. Δικό μας αγαπημένο: μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και δύο λεπτές πλεξίδες στις μπροστινές τούφες που ξεκινούν από το ύψος του αυτιού. Εύκολο και πολύ hot!
3. Στον οίκο Moschino ο Odile Gilbert μας έδειξε κάτι που πρωταγωνίστηκε και στα περσινά catwalks: milkmaid braids!

Double Act

Υπάρχουν τάσεις ομορφιάς που έχουμε δει κι έχουμε ξαναδεί. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες που κάνουν το ντεμπούτο τους τώρα στα fashion shows. Είναι οι τάσεις που σε κάνουν να βάζεις το δείκτη σου στην άκρη των χειλιών σου, να μισοκλείνεις τα χείλη σου και να λες "Μμμμ! Ενδιαφέρον!". Πολύ ενδιαφέρον, θα πω για το συγκεκριμένο hair trend! Και ο λόγος: συνδυάζει πολύ επιτυχημένα δύο διαφορετικές υφές μαλλιών. Τα πολύ λεία με τα θαμπά. Τα sleek με τα bedhead. Πρόκειται για την τάση Double Act που είδαμε σε καναδυό οίκους. Πιο συγκεκριμένα:
1. Στον οίκο Etro ο Eugene Souleiman δημιούργησε ένα χτένισμα που μπροστά είχε έντονη λάμψη και έμοιαζε με wet look ενώ στο πίσω μέρος κατέληγε σε ένα ξασμένο ponytail στο ένα πλάι. 
2. Στον Trussardi τα μαλλιά ήταν όλα αφημένα κάτω με έντονη χωρίστρα στο πλάι. Στο επόμενο μέρος ήταν shiny ενώ πίσω πιο ατημέλητα και πολύ λιγότερο sleek.
3. Στον οίκο Iceberg ο Paul Hanlon δημιούργησε το εντελώς αντίθετο look από αυτό του Etro. H χωρίστρα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών ήταν ξασμένη και θαμπή ενώ το πίσω μέρος πολύ, πολύ λαμπερό. Η αντίθεση, εμφανής αλλά και εσκεμμένη.

Πως να διατηρήσετε το χρώμα στα μαλλιά


Τα τρόφιμα που προλαμβάνουν τις ρυτίδες


Χάστε τα περιττά κιλά με σωστή διατροφή


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πως θα κάνετε σύσφιξη στο δέρμα σας


32fd71ef28ce1d5e876f7876464e8b4a
Το πρόσωπο, με τα χρόνια, εκτός από το πρόβλημα των ρυτίδων και της αφυδάτωσης, κάποια στιγμή βρίσκεται αντιμέτωπο και με το πρόβλημα της χαλάρωσης.

Έξυπνο tip για να δώσετε όγκο στα μαλλιά

Έξυπνο tip για  να δώσετε όγκο στα μαλλιά
Οικολογική λύση...κατευθείαν από το περιβόλι ή από το μανάβη της γειτονιάς σας!

Νέες τάσεις μακιγιάζ: “Γατίσιο” βλέμμα και αυτό το χειμώνα!


Νέες τάσεις μακιγιάζ: “Γατίσιο” βλέμμα και αυτό το χειμώνα!
Ξεχάστε τις μπρονζέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ που χρησιμοποιούσατε όλο το καλοκαίρι.

Συμβουλές για να πετύχετε το σωστό smokey eyes

 Συμβουλές για να πετύχετε το σωστό smokey eyes
Αρχικά ξεκινήστε απλώνοντας την πούδρα σας σε όλο το βλέφαρο με ένα πινέλο ή με το ειδικό σφουγγαράκι, για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα

Madonna: Το δράμα της Λούρδη...


Madonna: Το δράμα της Λούρδη...
Εκτός από ντίβα της μουσικής η Madonna, είναι και μητέρα και μάλιστα βάζει πάντα ως πρώτη προτεραιότητα τα αγγελούδια της.

Λουκάκος – Κουμπή: Δεν παντρεύονται...ακόμα! Χαλαρώστε!

Λουκάκος – Κουμπή: Δεν παντρεύονται...ακόμα! Χαλαρώστε!
Βιάστηκαν σήμερα στην Πρωινή Μελέτη να παντρέψουν τον Γιάννη Λουκάκο με την Κατερίνα Κουμπή!

Νικολέττα Ράλλη : Το πριν και το μετά!


Νικολέττα Ράλλη : Το πριν και το μετά!
Η νεαρή παρουσιάστρια της εκπομπής Made in Star είναι όμορφη, χαμογελαστή, πλασάρεται με άνεση στο  φακό και θα μπορούσε να είναι αυτό που λέμε το κορίτσι της διπλανής πόρτας...